ANDERE ERVARINGEN

Dolfijn

Een vreugdevol wezen, waarvoor je niets hoeft te vrezen,
staat altijd paraat, als een ideale speelkameraad,
of een leuke metgezel, zowel in ernst als spel.
Energetisch zo subtiel, raakt vooral je hart en ziel.
Ineens gebeurt er een wonder, pas nu ben je echt bijzonder !
Het is fijn om ook een dolfijn te mogen zijn.

© L.V.

Lieve Ocean,

Sedert ik jou en de dolfijnen ken, is er zo veel gebeurd binnen in mij. Een totale verandering, een transformatie die mijn hele leven heeft veranderd.
Ik ben een totaal ander mens geworden en ik voel me werkelijk herboren.

Ik heb vreugde leren kennen in mijn leven en geniet nu ten volle van elk moment. Het is net als een kind, die nooit echt kind heeft kunnen zijn, terug leert spelen. Een kind dat volop geniet van het spel van het leven op zich. Een kind dat nu volwassen is geworden maar toch die speelsheid niet verliest. Ik heb de vreugde leren kennen om mezelf, om hetgeen ik ben en mag zijn.

Alvast hartelijk bedankt voor het
her-ontdekken hiervan.

Linda

Liefste Ocean,

Het waren 2 prachtige weken samen op de boot. Er was een samenhorigheid, een liefdevol samenzijn, vrede, soms opkomende oude pijnen die we konden laten afvloeien. Plezier en lachen en ook sereniteit. Ik trok 2 maal het kaartje van de dolfijnen "endolfinen" en dit was het ook. Ik kwam thuis en was vreugdevol bij hun ontmoeting, voelde hun energie, verbonden in één grote familie. Dank voor deze mooie belevenis ! En dank voor jouw vriendschap en liefde lieve zus ! Dit was geen afscheid maar een tot weerzien !

Liefs voor jou, knuffel van Greet.

De dolfijnen gaven me deze keer de boodschap: Leef en geniet!

Ik heb mogen ervaren dat dolfijnen liefdevolle boodschappers zijn. Twee prachtige dolfijnen met kleine tussen hen in, vertelden mij dat er een piepklein dolfijnkindje aan het zwemmen is onder het hart van mijn zoon zijn allerliefste. De dag erna kreeg ik de bevestiging van het thuisfront dat het nieuws klopte. Wat een dolfijne vreugde.

Monique

Lieve Ocean,

Jij hebt je roeping gevonden en volbrengt die op een fantastische manier ! Bedankt ! Woorden zijn te beperkt om deze innerlijke reis te beschrijven, maar ik denk aan de titel van het tijdschrift waarin ik jouw gegevens vond: BLISS

Het kaartje dat ik vandaag trok zet zo mooi in woorden wat ik voel, dat ik er een stukje van overschrijf : "De ene" : Zoals Corbin Harney, een wijze van de West-Shoshone-indianen zegt : "Wij allemaal samen delen deze ene aarde, dit ene water en deze ene lucht". "De Ene" is het ene fundament onder alle verscheidenheid in de culturen en religies in de wereld. "De Ene" is dat wat universele waarheid is, de filosofische waarde van liefde, vriendelijkheid, delen en helpen. Gebed en devotie voor hogere idealen en dat wat heilig is, ligt aan de basis van alle wereldgodsdiensten. De dolfijnen zien graag dat we de verschillen tussen mensen van verschillende rassen, culturen en religies, terzijde schuiven en dát omarmen wat hetzelfde is voor ons allemaal, de eenheid van levenskracht die ons allen verbindt tot één groot levend organisme. De dolfijnen wensen dat we die eenheid weer gezond maken, zoals ze bedoeld was. Het is nu tijd om op te houden met atoomproeven, oorlogen, twisten, familieruzies, geweld, uitbuiting, onverdraagzaamheid, kritiek en angst. Het is tijd om onszelf te helen, opdat nieuwe, positieve, tot geluk leidende eigenschappen die defaitistische houding, die onze eenheid tegenhoudt en waardoor deze mooie aarde een oorlogszuchtige planeet blijft, kunnen vervangen.

With love from Tabitha

Een zalige Godservaring. Meer dan men ooit kan dromen.

Martine

Aangezien ik alles beter zeg met een gedicht, heb ik mijn hele innerlijke ervaring poëtisch trachten te verwoorden met de dolfijnen als middelpunt.

Transformatie

Het transformerende licht omringt me in de spelende stilte van het liefdevolle lied. Mijn hart wordt vervuld met zuivere pure liefde. Vreugde stroomt vanuit de bodem, door de wortels naar mijn kruin, zich vermengend met de einder horizon. Bedankt liefste dolfijnen voor uw eenheid van wijsheid, inzicht en liefde. Bedankt voor de transformatie, de wedergeboorte van mijn ziel.

Shelley

Lieve Ocean,

Je doet je naam eer aan. Je jeugdig enthousiasme, je uitstraling, je kracht, je vrouwelijkheid, wat een heerlijkheid om met volle teugen van te genieten ! Dat heb ik gedaan. Dank je wel voor deze prachtige, inspirerende gelegenheid : deze plek verdient jouw gedrevenheid en zorg om mens en dier, land en zee op alle niveaus in harmonie te laten functioneren. We staan achter je, samen met de Ascended Masters en dat belooft succes ! Ga zo door, je bent prachtig om te zien in je echtheid. Ik zie hier iets heel bijzonders ontstaan, de groep die je hebt aangetrokken was een verrukkelijk voorspel voor de inspirerende activiteiten die hier kunnen opbloeien.. Dank je dolfijnen, dank aan jou om ons op dolfijnenbewustzijn te openen en ik werk graag met je samen, wanneer de gelegenheid zich voordoet. Heel veel liefde en licht van

Nel

Dolfijnen-verslaving ! Wat doe je eraan ? Griep krijgen … en 2 dagen in een "hol" kruipen om de koorts wat te temperen .. om dan plots het grote water terug te vinden. De vreugde van het leven in volle lading op je te laten waaien … Dank Ocean voor deze avonturen in mijn leven.

Warme frisse knuffel,

Marie-Claire

Ocean,

Dit is het mooiste geschenk dat ik mezelf ooit al gegund heb. Nu komt er een zekere tristesse over me, te weten dat ik die binnenkort zal moeten missen. De warmte van de groep, de liefde van die dolblije fijntjes, de speelsheid en tederheid van de dolfijnen. Ik probeer me te troosten met het idee dat niets nog hetzelfde zal zijn en dat dit de aanzet van iets groters zal zijn. Bedankt dat je dit voor me mogelijk gemaakt hebt. Ik wens je verder nog veel liefde en succes toe. Een dikke zoen van een gekke waterrat.

Els

Lieve Ocean,

Nog even een bedankje van mij. Het was een avontuur om nooit meer te vergeten. Niet alleen de dolfijnen, maar alles er om heen overtrof mijn verwachtingen, ik had het al bij de afsluitende sharing gezegd. Het voelde zo goed om daar te zijn en alles met jullie te delen. Je bent een fantastisch mens en ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen. Het maakte mij erg gelukkig dat Myrthe er nog een week bij mag zijn.

Kus, Joan

Lieve Ocean,

Dank je wel, je bent als een moeder voor mijn dochter geweest! Die warmte voelde ik toen ze weer thuiskwam en over je vertelde. Ze heeft een fantastische tweede week gehad, en veel dolfijnen, maar daar ook zichzelf ontmoet. Hopelijk wordt het leven wat makkelijker voor haar en kan ze de keuzes maken die haar verder in het leven brengen, maar haar ook dicht bij haarzelf houden. Wat ik steeds weer merk is dat Myrthe heel dicht bij de natuur staat, ik hoop dat ze de kans gaat krijgen om dat een plaatsje te geven in haar leven. Ze heeft inderdaad zoals jij zegt een intense band gekregen met de dolfijnen. Ik heb er geen moment spijt van gehad om deze reis te gaan maken, volgens de kaarten die Cecile had gelegd was het voorbestemd en dat geloof ik ook. Onze band is hechter geworden en ik heb het gevoel dat die band door jou verstevigd is. Ocean, je hebt een plaats in mijn hart.

Dikke kus, Joan

Lieve Ocean,

Ik krijg tranen in mijn ogen als ik je mailtje lees! En wat voelt het vertrouwen dat we in elkaar hadden goed. Ik hoop dat we elkaar spoedig weerzien.

Kus Joan

Lieve Ocean

Wat ben je een prachtvrouw!  Zo rijk en zo eenvoudig.  Wat ben ik
dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten, jou heb mogen leren kennen,
jou heb mogen ervaren.
En wat ben ik dankbaar dat ik deze onbeschrijflijk fantastische reis
met jou en de rest van de groep heb mogen maken.  Ik voel me zo intens
gelukkig en zo rustig en doordrongen van liefde.  Mijn hart voelt als
5x in omvang toegenomen.

Ik voel dat mijn leven voortaan zal opgedeeld zijn in het stuk voor en
het stuk na de dolfijnreis.  Het is gewoon zo.  Dat ik op een week door
zoveel intense gevoelens en emoties zou gaan die zo'n impact zouden
hebben op mijn totale Zijn, had ik nooit durven dromen.

Toen ik gisteren naar de bakker liep viel me op dat mensen naar me
keken en spontaan glimlachten (terwijl ik hier eerder gewoon ben tegen
norse gezichten aan te lopen op straat).  Toen ik later op kantoor kwam
wilden mijn 3 collega's heel spontaan een dikke knuffel van mij.  Zo
mooi!  Ik vertelde hen over wat ik meegemaakt had.  Eentje kreeg
rillingen over zich heen, eentje tranen in de ogen; een derde is nu aan
het overwegen om zich met haar vriend in te schrijven.  Zij bedankten
mij voor de liefde en rust die ik hen bracht.  Het is zo voelbaar wat
die reis met je heeft gedaan, zegden ze ontroerd.  Wat een ervaring!
Ik voel me uitverkoren om die onvoorwaardelijke hartsliefde verder uit
te dragen, zoals je zei.  Dat zal ik doen.

Ik kan je niet genoeg bedanken voor alle geschenken die afgelopen week
zomaar op mijn pad kwamen.  Ik was er duidelijk klaar voor...

Dank je Ocean!

Liefs
Tanja

Liefste Ocean, Maprem of wat je maar wil,

Het was een zalige reis, die steevast in mijn top 3 beland ! Het was echt alsof ik thuiskwam toen ik die groep dolfijnen voor de eerste keer (terug)zag. Als ik eraan denk word ik helemaal warm van binnen en springt m'n hartje uit m'n borst ! Zoveel had ik nooit verwacht. Ik was echt terug bij m'n "soulbuddies". Ik denk ook niet dat het de laatste keer zal zijn dat ik tussen hen ben, of dat hoop ik toch van harte ! Het was ook zalig om 2 "dolfijnenvriendjes" te hebben, we hebben samen heel veel lol gehad ! We hebben zelfs een naam voor ons drieën gevonden : de "dolblije fijntjes" !! Want zo voelen we ons… Ik ben heel blij en dankbaar dat we met jou mee mochten en ik wens je nog heel veel vreugde, liefde, en sterkte bij je volgende ondernemingen en projecten !!
So, untill we meet again, zou ik zeggen ! Hopefully soon,

Hele dikke lieve knuffel,

Eefje

Voor mij een hele speciale week geweest,
vol met dolfijnen, warmte, gezelligheid en romantiek.
Bedankt voor alles,

liefs Petra

Dag Ocean, dag Rode Zee, dag dolfijnen,

Wij zijn ook goed thuisgekomen! Letterlijk slaapdronken Nu weer het gewone leven. Als ik zo denk aan ´s ochtends een duik nemen of zwemmen met de dolfijnen dan is het hier wel koud en ver van de natuur. Grappig genoeg kan dat niet echt deren, we hebben na deze week voldoende zon, maan en sterren in ons en de dolfijnbelevingen zijn echt doorgedrongen om te blijven.
Dank voor de mooie week,.

Veel liefs, Nynke

Oooooooooooooohhhhhhhhhhhh, wat een schatje !
Het lijkt wel of St. Niklaas heeft dat gebracht. Wat is het leven wonderlijk, èh !!!!
Ik lig in mijn bed. Rusten, genieten. Tussendoor zet ik een machine was op. Heb de haard aan. Ben alleen thuis en geniet van wat aan te rommelen en af en toe wat rust te nemen.
Schatteke lief, het is voor mij zo duidelijk wat er allemaal gaande is.
Ik krijg van iedereen te horen, dat ik er 10 jaar jonger uit zie. Ze begrijpen niet wat een transformatie ik ondergaan heb. En nog steeds. Ben ook gewicht aan het verliezen nu. Eindelijk terug naar de "echte" Ingrid.
Dat ik ongemakken heb is normaal. ik zit sowieso met CVS, lekkend darmsyndroom en een herstellende gebroken lende wervel en revalidatie van de operatie. Dan vind ik dat ik het er goed afgebracht heb.
Ik kan alleen maar juichen zoals ons kokske op de boot: "Ocean....Ik ben gelukkig".
Nogmaals van harte bedankt, om mij hiervan te laten proeven. Jij bent de schakel geweest, in mijn leven, die een genezingsproces van verdriet en pijn, in gang heeft gezet. Dit vergeet ik nooit meer. Jij hebt een bijzonder plaatske in mijn hart, Ocean lief.
 
Hartegroet,
 
Ingrid Verellen

Ocean • [email protected] - copyright © 2022