Brief Hilde

Graag zou ik vanuit mijn betrokkenheid bij de oprichting van DGT, mijn bezorgdheden rond het hele project delen. Er zijn zo veel prachtige en sterke initiatieven die de laatste jaren genomen werden, zoveel schitterende dromen en ideeën… Ik zou er graag mijn betrokkenheid en ambitie aan toevoegen.

Mensen die het geluk hadden in direct en diep contact te komen met dolfijnen, dragen deze ervaring als een bijzondere schat met zich mee. Net als ik. Ik had het voorrecht om de dolfijnen in open zee te ontmoeten, in vrijheid en openheid. Zij raakten me in het diepst van mijn hart en ziel. Ik mocht de immense invloed ervaren die ze hebben op de mens. Ik was er getuige van hoe twee tieners, vastgelopen in het leven en depressief, door het contact en het spel met de dolfijnen ook het contact met zichzelf hervonden. Ze openden hun hart en vonden de levensvreugde terug.. Na hun thuiskomst gingen ze weer naar school, namen het leven weer op met al zijn uitdagingen, moeilijkheden en vreugdes.

Tegenwoordig worden er veel artikels en boeken gepubliceerd over de positieve invloed van dolfijnen op mensen, en meer specifiek over de therapeutische waarde van contact met dolfijnen bij de behandeling van allerlei ziekten en gedragsproblemen bij kinderen.

Vanuit onze ervaring dat dolfijnen in het wild zelf kiezen om contact te maken en een helende relatie met ons mensen op te bouwen, zouden we dan ook heel graag een programma voor Nieuwe Tijds Kinderen opzetten.

Dolfijnen brengen zoveel vreugde, liefde en geluk voor ieder van ons.

Hilde

Ocean • [email protected] - copyright © 2022