Deuren naar bevrijding

De deuren naar bevrijding

Ik zat op de boot, de boot van de liefde, de energie en de bevrijding van jezelf, de boot waar iedereen van je houd om wie je bent, iedereen die je kracht geeft.

Toen ik daar zo stond zag ik ineens de engelen van de zee, ze waren aan het spelen met elkaar voor hun zo normaal maar voor ons zo speciaal.

Ik werd zo aangetrokken door de dolfijnen het voelde alsof ze speciaal sprongetjes maakte om mij te roepen. Ik twijfelde geen moment en ging het water in. Bij het eerste contact met het water voelde ik mezelf al veranderen. Mijn lichaam werd rustig en fijn. Ik hoorde de kracht van de dolfijnen al, de geluiden gingen dwars door me heen. Er kwam op alle plekken in mijn lichaam een warm gevoel door me heen.

Even later zag ik de eerste dolfijnen al, 2 stuks een mama dolfijn en een baby dolfijn. Ze stopte gelijk met zwemmen en keken me heel diep aan, het voelde alsof ik thuis kwam bij mezelf. Ik zwom heerlijk met ze mee naar hun familie 8 stuks om precies te zijn! Allemaal waren ze zo blij om mij te zien, ik werd gelijk in de groep meegenomen!

1 dolfijn kwam gelijk al op me af gezwommen keek me eerst aan in de ogen daarna keek hij naar mijn hart om mij liefde te geven. en toen naar beide longen, eerst naar mijn linkerlong en daarna naar mijn rechterlong. Ik voelde gelijk hoe mijn longen sterker werden en liefde kregen die ze nodig hadden. De dolfijn bleef even bij mij liggen en ging op het goede moment weer weg.

Ik voelde mijn longen open gaan. Ik was bevrijd van al de ellende die ik gehad heb. Alle medicijnen die mijn longen verzwakt hadden de afgelopen jaren. Me longen werden gevuld met liefde en kracht, me longen werden beschermt door de dolfijnen. Het was magisch hoe dolfijnen je kunnen verlichten van een ziekte.

Na deze prachtige verlichting in de magische wereld van de zee, kwam er een heel klein dolfijntje aangezwommen, hij bleef heel dicht naast mij liggen en kwam bijna tegen mij aan. Ik wilde dit lieve dolfijntje niet aanraken uit respect voor de engelen van de zee. Maar toen zijn staartje bijna tegen mijn hand aankwam gebeurde het in een spontane beweging.

De dolfijnen kwamen nog 1 keer langs mij zwemmen en toen namen ze afscheid van mij, ik bleef alleen achter in een prachtige oceaan van liefde. Een heling voor het leven.

De bevrijding van jezelf!
De engelen van de zee!

Kim

Ocean • [email protected] - copyright © 2022